Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
-łatwe do przygotowania -szybkie do zrobienia -smaczne i pyszne -dzieci chętnie jedzą :)
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 17
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5673
Polecam.
Odsłon: 1092
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 143
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 408
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 17
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5673
Polecam.
Odsłon: 1092
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 143
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 408
Składniki
Ciasto rozwinąć i pokroić na paski o szerokości ok 3cm, plastrem sera owinąć parówkę, a następnie owinąć ją pokrojonym ciastem. (nie radzę dodawać ketchupu do środka, bo będzie gorący) Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia i położyć 6 owiniętych parówek. Blachę włożyć do piekarnika rozgżanego do ok 200 stopni. Wyjąć po ok pół godziny. PS parówek można zrobić więcej lub mniej zależy od ilości ciasta i osób, niekoniecznie trzeba wkładać do środka ser, najlepiej je sie je z ketchypem. Życzę smacznego! ;D