Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
-łatwe do przygotowania -szybkie do zrobienia -smaczne i pyszne -dzieci chętnie jedzą :)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 114
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31272
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 114
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31272
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Składniki
Ciasto rozwinąć i pokroić na paski o szerokości ok 3cm, plastrem sera owinąć parówkę, a następnie owinąć ją pokrojonym ciastem. (nie radzę dodawać ketchupu do środka, bo będzie gorący) Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia i położyć 6 owiniętych parówek. Blachę włożyć do piekarnika rozgżanego do ok 200 stopni. Wyjąć po ok pół godziny. PS parówek można zrobić więcej lub mniej zależy od ilości ciasta i osób, niekoniecznie trzeba wkładać do środka ser, najlepiej je sie je z ketchypem. Życzę smacznego! ;D