Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
-łatwe do przygotowania -szybkie do zrobienia -smaczne i pyszne -dzieci chętnie jedzą :)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 596
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11973
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 596
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11973
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
Ciasto rozwinąć i pokroić na paski o szerokości ok 3cm, plastrem sera owinąć parówkę, a następnie owinąć ją pokrojonym ciastem. (nie radzę dodawać ketchupu do środka, bo będzie gorący) Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia i położyć 6 owiniętych parówek. Blachę włożyć do piekarnika rozgżanego do ok 200 stopni. Wyjąć po ok pół godziny. PS parówek można zrobić więcej lub mniej zależy od ilości ciasta i osób, niekoniecznie trzeba wkładać do środka ser, najlepiej je sie je z ketchypem. Życzę smacznego! ;D