Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
3 łyżki masła rozgrzać na patelni,włożyć obraną,posiekaną cebulę i smażyć,aż zacznie się szklić. Dodać mięso z indyka i szynkę,wlać wino lub bulion,posypać pieprzem,smażyć 2-3min,wystudzić.
Zemleć,doprawić do smaku.
Filiżanki lub miseczki wysmarować masłem,nałożyć masę,ubić ją i polać z wierzchu pozostałym stopionym masłem. Schłodzić w lodówce.
Podawać na listkach sałaty,przybrać paskami papryki i gałązkami papryki.