Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna?? ech.. chyba tylko na kartach kalendarza... niestety, jakoś trudno ostatnio dojrzeć ją za oknem ;/ Póki co, możemy mieć zawsze trochę zieleni na talerzu! Zielone pesto - może wiosny nie zastąpi, ale kanapki na pewno urozmaici! :)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 808
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8164
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13036
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 378
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 128
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2242
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 808
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8164
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13036
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 378
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 128
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2242
Składniki
Rukolę dokładnie umyj, osusz papierowym ręcznikiem, a następnie przełóż do wysokiego naczynia.
Dodaj orzechy, zgnieciony ząbek czosnku, oliwę i wodę. Całość zmiksuj blenderem i dopraw do smaku.