Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna?? ech.. chyba tylko na kartach kalendarza... niestety, jakoś trudno ostatnio dojrzeć ją za oknem ;/ Póki co, możemy mieć zawsze trochę zieleni na talerzu! Zielone pesto - może wiosny nie zastąpi, ale kanapki na pewno urozmaici! :)
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1098
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2581
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1098
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2581
Składniki
Rukolę dokładnie umyj, osusz papierowym ręcznikiem, a następnie przełóż do wysokiego naczynia.
Dodaj orzechy, zgnieciony ząbek czosnku, oliwę i wodę. Całość zmiksuj blenderem i dopraw do smaku.