Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna?? ech.. chyba tylko na kartach kalendarza... niestety, jakoś trudno ostatnio dojrzeć ją za oknem ;/ Póki co, możemy mieć zawsze trochę zieleni na talerzu! Zielone pesto - może wiosny nie zastąpi, ale kanapki na pewno urozmaici! :)
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68419
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2030
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68419
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2030
Składniki
Rukolę dokładnie umyj, osusz papierowym ręcznikiem, a następnie przełóż do wysokiego naczynia.
Dodaj orzechy, zgnieciony ząbek czosnku, oliwę i wodę. Całość zmiksuj blenderem i dopraw do smaku.