Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna?? ech.. chyba tylko na kartach kalendarza... niestety, jakoś trudno ostatnio dojrzeć ją za oknem ;/ Póki co, możemy mieć zawsze trochę zieleni na talerzu! Zielone pesto - może wiosny nie zastąpi, ale kanapki na pewno urozmaici! :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5951
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5301
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12776
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4537
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5951
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5301
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12776
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4537
Składniki
Rukolę dokładnie umyj, osusz papierowym ręcznikiem, a następnie przełóż do wysokiego naczynia.
Dodaj orzechy, zgnieciony ząbek czosnku, oliwę i wodę. Całość zmiksuj blenderem i dopraw do smaku.