Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczarki z niespodzianką"
Pieczarki oczyszczam, obcinam nóżki, wydrążam środki kapeluszy. Nóżki i środki drobno kroję.
Na patelni przesmażam drobno posiekaną cebulę, dodaję posiekane środki i nóżki pieczarek. Gdy zaczną się przyrumieniać, dokładam mielone mięso. Podsmażam mieszając. Dodaję połowę startego żółtego sera.
Kapelusze pieczarek napełniam farszem i ustawiam je w żaroodpornym naczyniu. Zapiekam ok. 15 minut, a po tym czasie posypuję resztą żółtego sera.
Zapiekam jeszcze do rozpuszczenia się sera. Gotowe posypuję szczypiorkiem. Podaję na gorąco.
30 min • Porcja 95 kcal • Koszt porcji 0,80 zł • Przepis na 15 szt.
<strong>Marta Sztabińska z Grajewa</strong>Źródło: Kobieta i życie
Pyszne mięsne roladki, nadziewane pieczarkami...
Odsłon: 9686
Czasami mam chęć pofantazjować w temacie sałatek. Właśnie ten przepis to ozna...
Odsłon: 33
Każdy ma czasem ochotę na coś słodkiego. Wiele osób jednak – z takich czy inn...
Odsłon: 4533
Sałatka ziemniaczana jest obowiązkowa na każdym polskim grillu.
Odsłon: 44
Pyszna sałatka do dań mięsnych rybnych i do grilla Szybka w przygotowaniu.
Odsłon: 346
Szybkie i smaczne klopsiki z piekarnika podane z ziemniakami i ulubioną suró...
Odsłon: 154
Czasami mam chęć pofantazjować w temacie sałatek. Właśnie ten przepis to ozna...
Odsłon: 33
Każdy ma czasem ochotę na coś słodkiego. Wiele osób jednak – z takich czy inn...
Odsłon: 4533
Sałatka ziemniaczana jest obowiązkowa na każdym polskim grillu.
Odsłon: 44
Pyszna sałatka do dań mięsnych rybnych i do grilla Szybka w przygotowaniu.
Odsłon: 346
Szybkie i smaczne klopsiki z piekarnika podane z ziemniakami i ulubioną suró...
Odsłon: 154
Składniki
Pieczarki oczyszczam, obcinam nóżki, wydrążam środki kapeluszy. Nóżki i środki drobno kroję.
Na patelni przesmażam drobno posiekaną cebulę, dodaję posiekane środki i nóżki pieczarek. Gdy zaczną się przyrumieniać, dokładam mielone mięso. Podsmażam mieszając. Dodaję połowę startego żółtego sera.
Kapelusze pieczarek napełniam farszem i ustawiam je w żaroodpornym naczyniu. Zapiekam ok. 15 minut, a po tym czasie posypuję resztą żółtego sera.
Zapiekam jeszcze do rozpuszczenia się sera. Gotowe posypuję szczypiorkiem. Podaję na gorąco.
30 min • Porcja 95 kcal • Koszt porcji 0,80 zł • Przepis na 15 szt.
<strong>Marta Sztabińska z Grajewa</strong>Źródło: Kobieta i życie
Przepisy Dania główne
Dania główne
Klopsiki z piekarnika
Dania główne
Rolady z jajecznicą
Dania główne
Młoda kapusta z mięsem
Dania główne
Ziemniaki zapiekane z młodą kapusta i mini kotleciki mielone w sosie pomidorowym
Klopsiki z piekarnika
Szybkie i smaczne klopsiki z piekarnika podane z ziemniakami i ulubioną suró...
Odsłon: 154
Rolady z jajecznicą
Polecam smaczne rolady z piersi kurczaka, rolady trochę w innym wydaniu bo z...
Odsłon: 224