Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczeń rzymska w burgerze"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 450
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 450
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Rzodkiew, obierz, zetrzyj na tarce. Posiekaj pół pęczka szczypiorku. Połącz z rzodkwią, dopraw solą. 4 liście sałaty opłucz. Camembert pokrój. Utrzyj z serem topionym oraz 5 dag masa. Dodaj posiekaną szalotkę i musztardę. Wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.
Na łyżce masła podsmaż plastry pieczeni. Bułki podgrzej, przekrój. Przekładaj pastą serową, sałatą, rzodkwią oraz przesmażoną pieczenią rzymską.
Czas ok. 25 min; porcja – 680 kcal, cena 5 zł, 4 porcje.Źródło: Świat kobiety