Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczeń rzymska w burgerze"
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 537
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 86
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7788
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 537
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 86
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7788
Składniki
Rzodkiew, obierz, zetrzyj na tarce. Posiekaj pół pęczka szczypiorku. Połącz z rzodkwią, dopraw solą. 4 liście sałaty opłucz. Camembert pokrój. Utrzyj z serem topionym oraz 5 dag masa. Dodaj posiekaną szalotkę i musztardę. Wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.
Na łyżce masła podsmaż plastry pieczeni. Bułki podgrzej, przekrój. Przekładaj pastą serową, sałatą, rzodkwią oraz przesmażoną pieczenią rzymską.
Czas ok. 25 min; porcja – 680 kcal, cena 5 zł, 4 porcje.Źródło: Świat kobiety