Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczeń rzymska w burgerze"
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1214
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457762
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1471
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2281
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 589
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1214
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457762
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1471
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2281
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 589
Składniki
Rzodkiew, obierz, zetrzyj na tarce. Posiekaj pół pęczka szczypiorku. Połącz z rzodkwią, dopraw solą. 4 liście sałaty opłucz. Camembert pokrój. Utrzyj z serem topionym oraz 5 dag masa. Dodaj posiekaną szalotkę i musztardę. Wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.
Na łyżce masła podsmaż plastry pieczeni. Bułki podgrzej, przekrój. Przekładaj pastą serową, sałatą, rzodkwią oraz przesmażoną pieczenią rzymską.
Czas ok. 25 min; porcja – 680 kcal, cena 5 zł, 4 porcje.Źródło: Świat kobiety