Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczeń rzymska z jajkiem"
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1159
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2063
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 492
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1159
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2063
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 492
Składniki
Mięso wyrób z surowym jajkiem, rozgniecionym ząbkiem czosnku, posiekaną natką i przyprawami.
Keksówkę o wymiarach 30 cm x 10 cm wysmaruj tłuszczem i posyp bułką tartą.
Na dnie foremki ułóż połowę wymieszanej mięsnej masy. Umieść na niej ugotowane jajka i pokryj je resztą mielonego.
Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz godzinę.
<strong>Przepis nadesłała: Łucja Staszyńska</strong>Źródło: Kurier TV