Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczeń rzymska z jajkiem"
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 963
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 417
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 164
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2697
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 963
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 417
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 164
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2697
Składniki
Mięso wyrób z surowym jajkiem, rozgniecionym ząbkiem czosnku, posiekaną natką i przyprawami.
Keksówkę o wymiarach 30 cm x 10 cm wysmaruj tłuszczem i posyp bułką tartą.
Na dnie foremki ułóż połowę wymieszanej mięsnej masy. Umieść na niej ugotowane jajka i pokryj je resztą mielonego.
Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz godzinę.
<strong>Przepis nadesłała: Łucja Staszyńska</strong>Źródło: Kurier TV