Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczeń rzymska z jajkiem"
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 44
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 140
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 148
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 380
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 44
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 140
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 148
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 380
Składniki
Mięso wyrób z surowym jajkiem, rozgniecionym ząbkiem czosnku, posiekaną natką i przyprawami.
Keksówkę o wymiarach 30 cm x 10 cm wysmaruj tłuszczem i posyp bułką tartą.
Na dnie foremki ułóż połowę wymieszanej mięsnej masy. Umieść na niej ugotowane jajka i pokryj je resztą mielonego.
Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz godzinę.
<strong>Przepis nadesłała: Łucja Staszyńska</strong>Źródło: Kurier TV