Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5133
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 110
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18758
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7200
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30872
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5133
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 110
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18758
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7200
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30872
Składniki
pierś rozcinamy wzdłu ,lekko rozklepujemy zeby powstał płat.
Gotujemy jajka na twardo-po ugotowaniu kroimy w kostkę,smażymy szpinak na maśle,dodajemy sól,pieprz do smaku-do zimnego szpinaku surowe jajko.
Lączymy szpinak z jajkami i nakładamy na pierś z indyka,zawijamy.Nie jest to łatwe ale moża po prostu podwinąc pod spód,żeby powstała rolada.Posypujemy obficie turecką papryką i pieczemy około 1 godziny w 160-170 C