Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23050
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1029
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104855
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 407
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23050
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1029
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104855
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 407
Składniki
pierś rozcinamy wzdłu ,lekko rozklepujemy zeby powstał płat.
Gotujemy jajka na twardo-po ugotowaniu kroimy w kostkę,smażymy szpinak na maśle,dodajemy sól,pieprz do smaku-do zimnego szpinaku surowe jajko.
Lączymy szpinak z jajkami i nakładamy na pierś z indyka,zawijamy.Nie jest to łatwe ale moża po prostu podwinąc pod spód,żeby powstała rolada.Posypujemy obficie turecką papryką i pieczemy około 1 godziny w 160-170 C