Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 213
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3174
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 964
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 794
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 213
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3174
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 964
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 794
Składniki
pierś rozcinamy wzdłu ,lekko rozklepujemy zeby powstał płat.
Gotujemy jajka na twardo-po ugotowaniu kroimy w kostkę,smażymy szpinak na maśle,dodajemy sól,pieprz do smaku-do zimnego szpinaku surowe jajko.
Lączymy szpinak z jajkami i nakładamy na pierś z indyka,zawijamy.Nie jest to łatwe ale moża po prostu podwinąc pod spód,żeby powstała rolada.Posypujemy obficie turecką papryką i pieczemy około 1 godziny w 160-170 C