Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 336
Po urlopie zostają wspomnienia nie tylko na zdjęciach :) Słoweńsko-chorwacka...
Odsłon: 98
Bowl to pożywne, zdrowe i lekkie danie, które możemy przygotować z naszych ul...
Odsłon: 331
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 227
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 336
Po urlopie zostają wspomnienia nie tylko na zdjęciach :) Słoweńsko-chorwacka...
Odsłon: 98
Bowl to pożywne, zdrowe i lekkie danie, które możemy przygotować z naszych ul...
Odsłon: 331
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 227
Składniki
pierś rozcinamy wzdłu ,lekko rozklepujemy zeby powstał płat.
Gotujemy jajka na twardo-po ugotowaniu kroimy w kostkę,smażymy szpinak na maśle,dodajemy sól,pieprz do smaku-do zimnego szpinaku surowe jajko.
Lączymy szpinak z jajkami i nakładamy na pierś z indyka,zawijamy.Nie jest to łatwe ale moża po prostu podwinąc pod spód,żeby powstała rolada.Posypujemy obficie turecką papryką i pieczemy około 1 godziny w 160-170 C