Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste ćwiartki które się rozpływają w ustach, są doskonałym pomysłem na obiad dla całej rodziny.
Obraną i umytą cebulę wraz z czosnkiem kroimy w drobną kostkę.
Nastawiamy piekarnik na 170 stopni.
Myjemy ćwiartki, wkładamy je do naczynia żaroodpornego, posypujemy kucharkiem oraz dość obficie przyprawą do kurczaka, następnie przyprawiamy słodką papryką w proszku oraz ziołami prowansalskimi. Następnie mięso posypujemy cebulą oraz czosnkiem i wlewamy do naczynia piwo.
Naczynie przykrywamy folią aluminiową i wstawiamy do piekarnika, pieczemy przez 2 do 3 godzin, przy temperaturze 170 stopni.
Najlepsze w smaku i najprostsze w przygotowaniu. Prawie jak za dawnych czasów...
Odsłon: 832
Pałki i podudzia z kurczaka w ziołach, pieczone z cebulą w piekarniku.
Odsłon: 34033
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 277
Dziś mam dla Was propozycję na szybki i smaczny obiad. Makaron w sosie zawsze...
Odsłon: 46
Znudziły Ci się kanapki z wędliną? Pokuś się o samodzielnie upieczenie aromat...
Odsłon: 622
Dziennikarka Anna Popek przyznała kiedyś w wywiadzie, że sekretem jej urody j...
Odsłon: 164
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 277
Dziś mam dla Was propozycję na szybki i smaczny obiad. Makaron w sosie zawsze...
Odsłon: 46
Znudziły Ci się kanapki z wędliną? Pokuś się o samodzielnie upieczenie aromat...
Odsłon: 622
Dziennikarka Anna Popek przyznała kiedyś w wywiadzie, że sekretem jej urody j...
Odsłon: 164
Składniki
Obraną i umytą cebulę wraz z czosnkiem kroimy w drobną kostkę. Nastawiamy piekarnik na 170 stopni.
Myjemy ćwiartki, wkładamy je do naczynia żaroodpornego, posypujemy kucharkiem oraz dość obficie przyprawą do kurczaka, następnie przyprawiamy słodką papryką w proszku oraz ziołami prowansalskimi. Następnie mięso posypujemy cebulą oraz czosnkiem i wlewamy do naczynia piwo. Naczynie przykrywamy folią aluminiową i wstawiamy do piekarnika, pieczemy przez 2 do 3 godzin, przy temperaturze 170 stopni.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kaczka nadziana mieszanką grzybów
Dania główne
Rosół drobiowo wołowy z kulkami ryżowymi
Dania główne
Makaron w drobiowym sosie
Dania główne
Placki ziemniaczane z kiszoną kapustą i serem korycińskim
Kaczka nadziana mieszanką grzybów
Polecam bardzo smaczną kaczkę nadzianą pysznym farszem z różnych gatunków grz...
Odsłon: 12
Rosół drobiowo wołowy z kulkami ryżowymi
Dziś mam dla Was propozycję na rosół ale w niecodziennej odsłonie. A jest to...
Odsłon: 9