Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ziemniaczki dobre na każdą okazję!!
Obrane ziemniaczki przekrajam tak aby powstały połówki,następnie gotujemy je na małym ogniu,aby deliktanie zmiękły.Zaś mięso mielone przyprawiamy tak jak na kotlety mielone.
Odcedzić ziemniaczki,zostawić na pare minut aby ostygły,następnie wydranżamy w nich małe okrągłe dziurki na kulkę mięsną.Gotowe nadziane kartofelki układamy na blaszce posmarowanej olejem,lub wyłożoną folią do pieczenia.
Pieczemy na złoty kolor w temp 180 stopni około 40 minut.
Możemy podawać z sosem pieczarkowym,lub z koperkiem.
Francuskiej marynaty można użyć do każdego innego rodzaju mięsa, np. łopatki...
Odsłon: 27268
Pyszne smażone, panierowane w cieście plastry rolady zrobionej z mielonego mi...
Odsłon: 140
Są takie dni w lecie, kiedy ostatnią rzeczą jaką chcesz zrobić to włączenie p...
Odsłon: 61
Przepyszny deser bez pieczenia z efektem ombre - w dodatku w wersji mało kalo...
Odsłon: 44
Bardzo smaczna wędlina, idealna do sporządzania smacznych kanapek.
Odsłon: 2894
Lekki, smaczny deser na letnie popołudnie. Bez cukru, z pysznych polskich tr...
Odsłon: 100
Pyszne smażone, panierowane w cieście plastry rolady zrobionej z mielonego mi...
Odsłon: 140
Są takie dni w lecie, kiedy ostatnią rzeczą jaką chcesz zrobić to włączenie p...
Odsłon: 61
Przepyszny deser bez pieczenia z efektem ombre - w dodatku w wersji mało kalo...
Odsłon: 44
Bardzo smaczna wędlina, idealna do sporządzania smacznych kanapek.
Odsłon: 2894
Lekki, smaczny deser na letnie popołudnie. Bez cukru, z pysznych polskich tr...
Odsłon: 100
Składniki
Obrane ziemniaczki przekrajam tak aby powstały połówki,następnie gotujemy je na małym ogniu,aby deliktanie zmiękły.Zaś mięso mielone przyprawiamy tak jak na kotlety mielone. Odcedzić ziemniaczki,zostawić na pare minut aby ostygły,następnie wydranżamy w nich małe okrągłe dziurki na kulkę mięsną.Gotowe nadziane kartofelki układamy na blaszce posmarowanej olejem,lub wyłożoną folią do pieczenia. Pieczemy na złoty kolor w temp 180 stopni około 40 minut.
Możemy podawać z sosem pieczarkowym,lub z koperkiem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Calzone z nadzieniem mięsnym
Dania główne
Kopytka z młodych ziemniaków
Dania główne
Pyszna karkówka z patelni
Dania główne
Pulpeciki z piekarnika w sosie pomidorowo-śmietanowym
Calzone z nadzieniem mięsnym
CALZONE to nic innego jak ciasto drożdżowe nadziewane pysznym mięsnym farszem.
Odsłon: 90
Kopytka z młodych ziemniaków
Doskonały przepis dla wszystkich fanów mącznych potraw. Kopytka z młodych zie...
Odsłon: 368