Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1061
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4708
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1359
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1061
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4708
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1359
Składniki
Przygotowuję marynatę: musztardę mieszam z rozdrobnionym czosnkiem, winem, miodem i roztartym kminkiem. Karkówkę nacinam od góry i dokładnie wcieram w nią marynatę, przekładam do foliowego worka i wstawiam do lodówki na 24 godziny.
Pieczarki kroję w plasterki, cebulę w piórka, papryki w słupki. Warzywa układam w żaroodpornym naczyniu i na nie kładę karkówkę. Piekę 30 minut pod przykryciem w 190oC. Po tym czasie zmniejszam temperaturę do 160oC i piekę 30 minut.
Mięso zostawiam do wystudzenia w piekarniku. Potem kroję w plastry i podaję z upieczonymi warzywami.Źródło: Rewia