Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi, które rozpływają się w ustach i przy których sam się rozpłyniesz :)
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6836
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8569
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 186
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1170
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6836
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8569
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 186
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1170
Składniki
Wyrobić ciasto na pierogi. Ziemniaki zmielić z twarogiem i przełożyć do dużej miski. Paprykę i cebule pokroić w drobną kostkę, wrzucić na patelnię, dodać pieprzu czarnego - wedle uznania i odrobinę pieprzu cayenne. Podsmażyć aż zrobią się lekko rumiane. Ser w plastrach pokroić na drobniejsze części i wrzucić do smażącej się cebuli z papryką. Kiedy ser się rozpuści, przełożyć wszystko do miski z ziemniakami. Pokroić drobno szczypiorek, wsypać do reszty składników, doprawić solą i wszystko razem dobrze wymieszać. Gdy farsz jest już gotowy, można formować, ugotować i w końcu skosztować tych nieziemsko smakowitych pierożków.