Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja babcia kilkanaście lat temu robiła nam pierogi ruskie z dodatkiem suszonej mięty polnej. Ja nie jestem w stanie przekonać do niej swoich chłopców, więc u nas ruskie są podawane w tradycyjny sposób. Mój najmniejszy mężczyzna jest chory i zażyczył sobie dzisiaj ruskie. Czego się nie robi by uszczęśliwić malucha
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 457
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1986
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3972
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3895
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 457
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1986
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3972
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3895
Składniki
Ciasto wykonujemy mieszając mąkę z solą, wodą, olejem. Wałkujemy cienko ciasto i wykrawamy krążki szklanką. Farsz: mieszamy ziemniaki, ser, cebulę, sól, pieprz. Farsz układamy na krążek i sklejamy pierogi. Gotujemy w osolonej wodzie aż pierogi wypłyną na wierzch. Podajemy z cebulką zeszkloną na maśle.