Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe, niezwykle aromatyczne i o niepowtarzalnym smaku:)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 286
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 286
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Składniki
Pieczarki umyć, oczyścić, pokroić w plasterki i podsmażyć na łyżce oleju razem z posiekanym czosnkiem, posolić. Chleb namoczyć w ciepłej wodzie, odcisnąć.Soczewicę, pieczarki i chleb zmielić w maszynce. Wbić jajka, doprawić sosem sojowym, solą, imbirem, pieprzem, dodać natkę. Wyrobić na jednolitą masę. Farsz nakładać na przygotowane ciasto i lepić pierogi. Gotować w osolonym wrzątku. Podawać polane olejem lub stopioną słoninką.