Do góry

Dania główne Przepis na:

Pierożki tortellini z warzywami

Pierożki tortellini z warzywami

Autor:

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 78

Dodano:

Odsłon: 1378

Szybki i prosty przepis na przygotowanie obiadu, kolacji lub drugiego śniadania na ciepło.

Składniki

  • tortellini z szynką
  • warzywa na patelnię mrożone
  • Szparagi 10 szt
  • czubryca zielona
  • Sól
  • mieszanka ziół włoskich
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pierożki tortellini z warzywami

Przygotowanie

  1. Pierożki tortellini gotujemy wg opisu na opakowaniu, aby były al-dente.
    Warzywa podsmażamy na patelni aż staną się chrupiące.
    Pod Koniec dodajemy szparagi pokrojone w kawałki

  2. Kiedy pierożki będą ugotowane dodajemy do gotowych warzyw. Wszystko doprawiamy solą, czubrycą oraz ziołami. Można użyć innych wg uznania.
    Jeszcze chwile wszystko podduszamy i gotowe.
    Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń