Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na przygotowanie obiadu, kolacji lub drugiego śniadania na ciepło.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
Pierożki tortellini gotujemy wg opisu na opakowaniu, aby były al-dente. Warzywa podsmażamy na patelni aż staną się chrupiące. Pod Koniec dodajemy szparagi pokrojone w kawałki
Kiedy pierożki będą ugotowane dodajemy do gotowych warzyw. Wszystko doprawiamy solą, czubrycą oraz ziołami. Można użyć innych wg uznania. Jeszcze chwile wszystko podduszamy i gotowe. Smacznego