Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na przygotowanie obiadu, kolacji lub drugiego śniadania na ciepło.
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6068
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1756
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 24
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6068
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1756
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 24
Składniki
Pierożki tortellini gotujemy wg opisu na opakowaniu, aby były al-dente. Warzywa podsmażamy na patelni aż staną się chrupiące. Pod Koniec dodajemy szparagi pokrojone w kawałki
Kiedy pierożki będą ugotowane dodajemy do gotowych warzyw. Wszystko doprawiamy solą, czubrycą oraz ziołami. Można użyć innych wg uznania. Jeszcze chwile wszystko podduszamy i gotowe. Smacznego