Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na przygotowanie obiadu, kolacji lub drugiego śniadania na ciepło.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 169
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 169
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Składniki
Pierożki tortellini gotujemy wg opisu na opakowaniu, aby były al-dente. Warzywa podsmażamy na patelni aż staną się chrupiące. Pod Koniec dodajemy szparagi pokrojone w kawałki
Kiedy pierożki będą ugotowane dodajemy do gotowych warzyw. Wszystko doprawiamy solą, czubrycą oraz ziołami. Można użyć innych wg uznania. Jeszcze chwile wszystko podduszamy i gotowe. Smacznego