Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kto chce zrobić coś dobrego a ma mało czasu to jest najlepsze danie
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Pierś z kurczaka myjemy a następnie kroimy jak na schabowe.
Śmietanę mieszamy razem z zupą cebulową.
Przygotowany sos wylewamy na pierś z kurczaka ułożoną w naczyniu żaroodpornym.Pieczemy pod przykryciem 40 min w 170 stopniach.