Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla tzw. Początkujących. Smacznie, szybko i tanio. Potrawa ta jest delikatna a za razem i ma fajna nutkę smakowa :)
Pierś z kurczaka rozdzielamy sobie na kotlety. Przyprawiamy pieprzem, słodka papryka wedle uznania. Odstawiany na jakieś 15 min.
Następnie kroimy cebulę w piórka, w między czasie podgrzewamy oliwę. Po krótkiej chwili wrzucamy naszą pokrojoną cebulę na patelnie. Non stop mieszając. Gdy cebula zacznie się szklić dosypujemy do niej określoną ilość cukru. Smażymy tak z minute. Zdejmujemy cebulę na talerzyk. Na Ta oliwę co smazylismy cebulę wrzucamy pierś z kurczaka. Gdy pierś będzie prawie gotowa, dorzucamy nasz główny składnik. Dusimy tak z 5 min i gotowe. Smacznego :)
P.s najlepiej podawać z ziemniakami i surówka
Watróbka inaczej:). Przepis ten znalazłam w gazetce, wypróbowałam, zasmakował...
Odsłon: 6359
Wątróbka zawiera dużo składników mineralnych, żelaza, cynku, miedzi, witamin:...
Odsłon: 3530
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3181
Zdrowa pasta kanapkowa z makreli wędzonej z twarogiem i cebulą doskonała na ś...
Odsłon: 624
Pyszne kruche rogaliki, do zrobienia których potrzebujemy tylko trzech składn...
Odsłon: 7545
Szybkie, proste, a za razem smaczne ciasto bez pieczenia. Ciasto skusi każde...
Odsłon: 5877
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3181
Zdrowa pasta kanapkowa z makreli wędzonej z twarogiem i cebulą doskonała na ś...
Odsłon: 624
Pyszne kruche rogaliki, do zrobienia których potrzebujemy tylko trzech składn...
Odsłon: 7545
Szybkie, proste, a za razem smaczne ciasto bez pieczenia. Ciasto skusi każde...
Odsłon: 5877
Składniki
Pierś z kurczaka rozdzielamy sobie na kotlety. Przyprawiamy pieprzem, słodka papryka wedle uznania. Odstawiany na jakieś 15 min. Następnie kroimy cebulę w piórka, w między czasie podgrzewamy oliwę. Po krótkiej chwili wrzucamy naszą pokrojoną cebulę na patelnie. Non stop mieszając. Gdy cebula zacznie się szklić dosypujemy do niej określoną ilość cukru. Smażymy tak z minute. Zdejmujemy cebulę na talerzyk. Na Ta oliwę co smazylismy cebulę wrzucamy pierś z kurczaka. Gdy pierś będzie prawie gotowa, dorzucamy nasz główny składnik. Dusimy tak z 5 min i gotowe. Smacznego :) P.s najlepiej podawać z ziemniakami i surówka
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pstrąg z grilla
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Dania główne
Krokiety z twarogiem, boczkiem i pieczarkami
Pstrąg z grilla
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 1
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 149