Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla tzw. Początkujących. Smacznie, szybko i tanio. Potrawa ta jest delikatna a za razem i ma fajna nutkę smakowa :)
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 997
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 632
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4054
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 66
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 997
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 632
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4054
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 66
Składniki
Pierś z kurczaka rozdzielamy sobie na kotlety. Przyprawiamy pieprzem, słodka papryka wedle uznania. Odstawiany na jakieś 15 min. Następnie kroimy cebulę w piórka, w między czasie podgrzewamy oliwę. Po krótkiej chwili wrzucamy naszą pokrojoną cebulę na patelnie. Non stop mieszając. Gdy cebula zacznie się szklić dosypujemy do niej określoną ilość cukru. Smażymy tak z minute. Zdejmujemy cebulę na talerzyk. Na Ta oliwę co smazylismy cebulę wrzucamy pierś z kurczaka. Gdy pierś będzie prawie gotowa, dorzucamy nasz główny składnik. Dusimy tak z 5 min i gotowe. Smacznego :) P.s najlepiej podawać z ziemniakami i surówka