Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i smacznie
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 928
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 928
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
Naciąć mięso, robiąc w każdej piersi kieszonkę. Natrzeć kurczaka przyprawami. Czosnek przecisnąć przez praskę, wymieszać z serkiem i ziołami. Do każdej z kieszonek włożyć po łyżce serka, owinąć każdą z piersi boczkiem, ułożyć w żaroodpornym naczyniu spryskać oliwą, zapiekać po przykryciem ok. 20 min. Następnie ściągnąć pokrywkę i podpiec jeszcze 10 min aż boczek się zarumieni.