Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, mocno ziołowe danie. Gorąco polecam!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 149
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4339
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11782
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6733
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5565
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13864
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 149
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4339
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11782
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6733
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5565
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13864
Składniki
Rozgrzać piekarnik do 200 C. Piersi kurczaka umyć, osuszyć i przekroić wzdłuż na dwie części. Oprószyć z obu stron solą, pieprzem i papryką. Włożyć do naczynia żaroodpornego.
W misce wymieszać śmietanę, musztardę, miód, bazylię i tymianek. wszystko dokładnie wymieszać. Tak przygotowanym sosem polać kurczaka. Całość wstawić do piekarnika i piec przez 30-40 minut. Najlepiej podawać z ryżem. !! Smacznego !! ;)