Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, mocno ziołowe danie. Gorąco polecam!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11123
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1193
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11695
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1157
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11123
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1193
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11695
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1157
Składniki
Rozgrzać piekarnik do 200 C. Piersi kurczaka umyć, osuszyć i przekroić wzdłuż na dwie części. Oprószyć z obu stron solą, pieprzem i papryką. Włożyć do naczynia żaroodpornego.
W misce wymieszać śmietanę, musztardę, miód, bazylię i tymianek. wszystko dokładnie wymieszać. Tak przygotowanym sosem polać kurczaka. Całość wstawić do piekarnika i piec przez 30-40 minut. Najlepiej podawać z ryżem. !! Smacznego !! ;)