Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Piłkarskie pizzerinki"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1778
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1545
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1885
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1778
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1545
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1885
Składniki
Ciasto francuskie rozmroź przez noc w lodówce.
Następnego dnia rozwiń rolkę i przy pomocy szklanki lub miseczki wytnij w cieście kółka.
Pomidory umyj, wytrzyj i pokrój w plastry.
Posmaruj krążki roztrzepanym jajkiem. Na nich rozłóż pomidora i kilka kostek sera feta. Posyp bazylią.
Piecz pizzerinki 15 minut.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 170. Stopień trudności: łatwy.Źródło: Telemax