Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo domowa pizza najlepsza :) I oczywiście można dodać co kto lubi :)
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 829
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 386
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 261
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 214
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 829
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 386
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 261
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 214
Składniki
Ciasto: Mieszamy drożdże z odrobiną mąki, odrobiną wody, cukru i soli. Pozostawiamy na 10 min w ciepłym miejscu. Następnie mieszamy z pozostałą mąką, wodą, olejem i ziołami prowansalskimi. Zagniatamy ciasto, które wstawiamy do miski, przykrywamy ściereczką i zostawiamy do wyrośnięcia. Gotowe ciasto formujemy na blaszce do pieczenia. Smarujemy sosem pomidorowym, posypujemy startym serem, ukłądamy skłądniki (jak kto chce) i na koniec znowu posypujemy serem. Piec w 180 stopniach góra dół około 15-20 min.