Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pizza razowa z jajkiem i groszkiem"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5645
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32622
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 85
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5645
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32622
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 85
Składniki
Drożdże wymieszaj z cukrem, łyżką mąki i połową wody, odstaw na kwadrans. Ze wszystkich składników wyrób ciasto, odstaw je na 30 minut do wyrośnięcia. Ponownie je zagnieć, rozwałkuj.
Zmiksuj wszystkie sosu. Posmaruj nim placek, układaj na nim pokrojony w cząstki ser, groszek, wbijaj jajka. Włóż do piekarnika, nagrzanego do temperatury 220°C.
Piecz 15 minut. Podawaj posypaną oregano, tymiankiem i posiekanym szczypiorkiem.
CZAS: ok. 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień