Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pizza ze szparagami"
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1451
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1369
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1451
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1369
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Składniki
Zagnieć ciasto. Cebulę podsmaż, dodaj śmietanę, ser, przeciśnięty czosnek i przyprawy, smaż. Szparagi umyj, odkrój końcówki, gotuj 5 minut.
Ciasto ułóż na blasze, posmaruj sosem, ułóż dodatki. Piecz 20 minut w temperaturze 180°C.Źródło: Dobry Tydzień