Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placek po wegiersku to smaczne danie. Pasuje na każda porę a robiony według domowej receptury jest bardzo smaczny!!!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Mięso podsmażyć dodac obrane i umyte pieczarki. wszystko poddusci nastepnie dodac kukurysze pokrojona papryke i wszystkie przyprawy> dusic pod przykryciem na koniec wlc czerwonego wina anasteonie zalac wszystko sosem mysliwskim zagotowac Placki zrobic wedlug wlasnego gostu: Zetrzec ziemnaki dodac cebule jajko przyprawy pieprz sol i smarzy na rozgrzanej patelni. Rozmiar zalezy od upodobania ale polecam wieksze placki