Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i szybkie w zrobieniu
Tzatziki to pochodzący z Turcji sos w oryginalnej nazwie Cacik. Osobiście pre...
Odsłon: 79
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 52
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1129
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7986
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1326
Tzatziki to pochodzący z Turcji sos w oryginalnej nazwie Cacik. Osobiście pre...
Odsłon: 79
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 52
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1129
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7986
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1326
Składniki
pierś pokroić w ciupeńką kosteczkę tak aby powstała taka ciapa,
cebulę i pieczarki pokroić w kostkę drobną
do miski wrzucamy pokrojoną pierś ,cebulę,pieczarki ,dodajemy ztarkowany ser żółty,do tego dodajemy całe jajka,mąkę ziemniaczana i zioła prowansalskie dodajemy sól i pieprz do smaku,
wszystko w misce dokładnie wymieszać i kłaść na rozgrzany olej na patelni, smażyć jak Tradycyjne placki ziemniaczane