Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Placki z marchewką i kiszoną kapustą"
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 48
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2364
Jarskie kotleciki pełne smaku.
Odsłon: 202
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 48
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2364
Jarskie kotleciki pełne smaku.
Odsłon: 202
Składniki
Kapustę odciśnij z soku, posiekaj i ugotuj do miękkości w wodzie z liściem laurowym. Wystudź, odciśnij i ponownie posiekaj.
Ziemniaki obierz, zetrzyj na papkę i odlej sok. Wbij jajka, dodaj posiekaną cebulę, sól, pieprz i wymieszaj. Dodaj mąkę, wymieszaj, dodaj kapustę i znów zamieszaj. Smaż na gorącym oleju na złoty kolor.Źródło: Takie jest życie