Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIŁA ODMIANA DLA ZWYKŁEGO POMIDORA;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8717
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1282
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10333
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4691
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 770
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8717
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1282
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10333
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4691
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 770
Składniki
Pomidory myjemy,ścinamy im czapeczki i wydrążamy środki.
Wydrążone pomidory oprószamy solą i układamy na talerzu otworami do dołu, żeby wyciekł sok.
posypujemy pieprzem.
Czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli, mieszamy z fetą, pokrojonymi w drobną kosteczkę czapeczkami, tartą bułką i ziołami.
Układamy na grillu. Skrapiamy olejem i sokiem z przetartych wydrążonych środków pomidorów.
Pieczemy przez 10-15 minut.
Smacznego:)