Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIŁA ODMIANA DLA ZWYKŁEGO POMIDORA;)
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 30
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2274
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 165
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 30
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2274
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 165
Składniki
Pomidory myjemy,ścinamy im czapeczki i wydrążamy środki.
Wydrążone pomidory oprószamy solą i układamy na talerzu otworami do dołu, żeby wyciekł sok.
posypujemy pieprzem.
Czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli, mieszamy z fetą, pokrojonymi w drobną kosteczkę czapeczkami, tartą bułką i ziołami.
Układamy na grillu. Skrapiamy olejem i sokiem z przetartych wydrążonych środków pomidorów.
Pieczemy przez 10-15 minut.
Smacznego:)