Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIŁA ODMIANA DLA ZWYKŁEGO POMIDORA;)
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1589
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 477
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1589
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 477
Składniki
Pomidory myjemy,ścinamy im czapeczki i wydrążamy środki.
Wydrążone pomidory oprószamy solą i układamy na talerzu otworami do dołu, żeby wyciekł sok.
posypujemy pieprzem.
Czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli, mieszamy z fetą, pokrojonymi w drobną kosteczkę czapeczkami, tartą bułką i ziołami.
Układamy na grillu. Skrapiamy olejem i sokiem z przetartych wydrążonych środków pomidorów.
Pieczemy przez 10-15 minut.
Smacznego:)