Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIŁA ODMIANA DLA ZWYKŁEGO POMIDORA;)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113572
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113572
Składniki
Pomidory myjemy,ścinamy im czapeczki i wydrążamy środki.
Wydrążone pomidory oprószamy solą i układamy na talerzu otworami do dołu, żeby wyciekł sok.
posypujemy pieprzem.
Czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli, mieszamy z fetą, pokrojonymi w drobną kosteczkę czapeczkami, tartą bułką i ziołami.
Układamy na grillu. Skrapiamy olejem i sokiem z przetartych wydrążonych środków pomidorów.
Pieczemy przez 10-15 minut.
Smacznego:)