Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Prosta zapiekanka z grochem"
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5794
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154771
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1025
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 448
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5794
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154771
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1025
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 448
Składniki
Groch umyj i namocz na noc. Następnie ugotuj do miękkości i ostudź.
Pieczarki umyj, pokrój na półplasterki i przesmaż na patelni, aż odparuje z nich cała woda. Na drugiej patelni podsmaż posiekaną cebulę.
Groch odcedź i dwukrotnie zmiel w maszynce. Dodaj cebulę, przyprawy, śmietanę, pieczarki, jaja i tartą bułkę.
Naczynie wysmaruj olejem, wysyp bułką i obłóż plastrami obranych ziemniaków. Wyłóż masę i piecz w 180°C 30 min.Źródło: Takie jest życie