Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Prosta zapiekanka z grochem"
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10486
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6043
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5330
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12908
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4657
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10486
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6043
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5330
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12908
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4657
Składniki
Groch umyj i namocz na noc. Następnie ugotuj do miękkości i ostudź.
Pieczarki umyj, pokrój na półplasterki i przesmaż na patelni, aż odparuje z nich cała woda. Na drugiej patelni podsmaż posiekaną cebulę.
Groch odcedź i dwukrotnie zmiel w maszynce. Dodaj cebulę, przyprawy, śmietanę, pieczarki, jaja i tartą bułkę.
Naczynie wysmaruj olejem, wysyp bułką i obłóż plastrami obranych ziemniaków. Wyłóż masę i piecz w 180°C 30 min.Źródło: Takie jest życie