Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie mamy zbytnio pomysłu jak zaskoczyć naszego partnera pyszna kolacja lub zachwycić gości podczas imprezy przy grillu skorzystajcie z tego przepisu........
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35592
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 367
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 104
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9169
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35592
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 367
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 104
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9169
Składniki
Oczyszczone,umyte,obsuszone pstrągi solimy delikatnie od środka. na patelni rozgrzejcie olej i masło smażcie na nim pokrojone w plasterki pieczarki.Por posiekajcie w większą kostkę i dodajcie do zrumienionych pieczarek wraz z tymiankiem,solą i pieprzem. Gdy smak farszu wam odpowia, napakujcie nim pstrągi tak,abyście mogli je spiąć wykałaczkami.Rybę obtoczcie w roztrzepanym jajku i bułce(jeśli pieczecie rybę na grillu,nie panierujecie jej.pieczcie ją na aluminiowych tackach).Smażcie z obu stron. gotowa rybę można polać resztą tłuszczu z farszu lub samym farszem(jeśli został).