Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie mamy zbytnio pomysłu jak zaskoczyć naszego partnera pyszna kolacja lub zachwycić gości podczas imprezy przy grillu skorzystajcie z tego przepisu........
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7589
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2649
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7589
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2649
Składniki
Oczyszczone,umyte,obsuszone pstrągi solimy delikatnie od środka. na patelni rozgrzejcie olej i masło smażcie na nim pokrojone w plasterki pieczarki.Por posiekajcie w większą kostkę i dodajcie do zrumienionych pieczarek wraz z tymiankiem,solą i pieprzem. Gdy smak farszu wam odpowia, napakujcie nim pstrągi tak,abyście mogli je spiąć wykałaczkami.Rybę obtoczcie w roztrzepanym jajku i bułce(jeśli pieczecie rybę na grillu,nie panierujecie jej.pieczcie ją na aluminiowych tackach).Smażcie z obu stron. gotowa rybę można polać resztą tłuszczu z farszu lub samym farszem(jeśli został).