Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie mamy zbytnio pomysłu jak zaskoczyć naszego partnera pyszna kolacja lub zachwycić gości podczas imprezy przy grillu skorzystajcie z tego przepisu........
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1789
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1789
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
Składniki
Oczyszczone,umyte,obsuszone pstrągi solimy delikatnie od środka. na patelni rozgrzejcie olej i masło smażcie na nim pokrojone w plasterki pieczarki.Por posiekajcie w większą kostkę i dodajcie do zrumienionych pieczarek wraz z tymiankiem,solą i pieprzem. Gdy smak farszu wam odpowia, napakujcie nim pstrągi tak,abyście mogli je spiąć wykałaczkami.Rybę obtoczcie w roztrzepanym jajku i bułce(jeśli pieczecie rybę na grillu,nie panierujecie jej.pieczcie ją na aluminiowych tackach).Smażcie z obu stron. gotowa rybę można polać resztą tłuszczu z farszu lub samym farszem(jeśli został).