Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie mamy zbytnio pomysłu jak zaskoczyć naszego partnera pyszna kolacja lub zachwycić gości podczas imprezy przy grillu skorzystajcie z tego przepisu........
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 170
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 104
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 170
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 104
Składniki
Oczyszczone,umyte,obsuszone pstrągi solimy delikatnie od środka. na patelni rozgrzejcie olej i masło smażcie na nim pokrojone w plasterki pieczarki.Por posiekajcie w większą kostkę i dodajcie do zrumienionych pieczarek wraz z tymiankiem,solą i pieprzem. Gdy smak farszu wam odpowia, napakujcie nim pstrągi tak,abyście mogli je spiąć wykałaczkami.Rybę obtoczcie w roztrzepanym jajku i bułce(jeśli pieczecie rybę na grillu,nie panierujecie jej.pieczcie ją na aluminiowych tackach).Smażcie z obu stron. gotowa rybę można polać resztą tłuszczu z farszu lub samym farszem(jeśli został).