Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko,zdrowo i smacznie na obiad, kolację przy świecach a nawet na wielkie imprezy rodzinne-zachwycisz każdego !!!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3836
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1323
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3836
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1323
Składniki
Sprawić rybkę nasolić ,odstawić na kilkagodzin (można odrazu tylko więcej natrzeć sola). tak przygotowaną rybkę układamy na foli aluiniowej do wnętrza ryby wkładamy jedną gałązkę natki (w całości), 1,5 łyżeczki masła, jeśli ktoś lubi to można dać również cebulkę w krążkach. rybę posypujemmy z wierzchu pieprzem i zawijamy w folii. pieczemy ok 20 min 220 stopni. podajemy z cytrynką. To już od ciebie tylko zależy jak przybierzesz ale najładniej komponuje się rybka na szczępiastej , zielonej sałacie ;0). Smacznego !!! danie można też grilować