Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko,zdrowo i smacznie na obiad, kolację przy świecach a nawet na wielkie imprezy rodzinne-zachwycisz każdego !!!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7896
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3133
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7896
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3133
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Sprawić rybkę nasolić ,odstawić na kilkagodzin (można odrazu tylko więcej natrzeć sola). tak przygotowaną rybkę układamy na foli aluiniowej do wnętrza ryby wkładamy jedną gałązkę natki (w całości), 1,5 łyżeczki masła, jeśli ktoś lubi to można dać również cebulkę w krążkach. rybę posypujemmy z wierzchu pieprzem i zawijamy w folii. pieczemy ok 20 min 220 stopni. podajemy z cytrynką. To już od ciebie tylko zależy jak przybierzesz ale najładniej komponuje się rybka na szczępiastej , zielonej sałacie ;0). Smacznego !!! danie można też grilować