Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko,zdrowo i smacznie na obiad, kolację przy świecach a nawet na wielkie imprezy rodzinne-zachwycisz każdego !!!
Bardzo smaczny i prosty do zrobienia domowy pasztet świąteczny z kilku rodzaj...
Odsłon: 761
Orzechowe ciasteczka z trzech składników, gotowe w pół godziny. Prościej się...
Odsłon: 242
Makowiec na kruchym cieście z kratką to pyszne i tradycyjnie ciasto idealne n...
Odsłon: 1802
Bardzo smaczny i prosty do zrobienia domowy pasztet świąteczny z kilku rodzaj...
Odsłon: 761
Orzechowe ciasteczka z trzech składników, gotowe w pół godziny. Prościej się...
Odsłon: 242
Makowiec na kruchym cieście z kratką to pyszne i tradycyjnie ciasto idealne n...
Odsłon: 1802
Składniki
Sprawić rybkę nasolić ,odstawić na kilkagodzin (można odrazu tylko więcej natrzeć sola). tak przygotowaną rybkę układamy na foli aluiniowej do wnętrza ryby wkładamy jedną gałązkę natki (w całości), 1,5 łyżeczki masła, jeśli ktoś lubi to można dać również cebulkę w krążkach. rybę posypujemmy z wierzchu pieprzem i zawijamy w folii. pieczemy ok 20 min 220 stopni. podajemy z cytrynką. To już od ciebie tylko zależy jak przybierzesz ale najładniej komponuje się rybka na szczępiastej , zielonej sałacie ;0). Smacznego !!! danie można też grilować