Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ptysie z pieczarkami"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Wodę zagotuj z solą i masłem. Zdejmij z ognia, dosyp mąkę, wymieszaj i ostudź. Dodaj jajka oraz proszek i wyrób ciasto.
Uformuj łyżką kulki ciasta i rozłóż na blasze. Piecz ok. 25 minut.
Doprawioną solą i pieprzem cebulkę zeszklij na oleju razem z pieczarkami.
Ptysie przekrój, napełnij farszem i posyp serem.Źródło: Kurier TV