Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w zupełnie nowym wydaniu, które każdemu posmakują.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4619
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12487
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5697
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7082
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4619
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12487
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5697
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7082
Składniki
Odsączamy tuńczyka z oleju, po czym rozdrabniamy go widelcem w misce. Dodajemy ser ricotta, jajo i bułkę tartą. Doprawiamy drobno pociętym szczypiorkiem, solą oraz pieprzem i mieszamy.
Formujemy pulpeciki, lekko je przygniatamy i obtaczamy w mące. Smażymy na patelni na rozgrzanym oleju.