Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w zupełnie nowym wydaniu, które każdemu posmakują.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14153
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1638
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16140
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6501
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14153
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1638
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16140
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6501
Składniki
Odsączamy tuńczyka z oleju, po czym rozdrabniamy go widelcem w misce. Dodajemy ser ricotta, jajo i bułkę tartą. Doprawiamy drobno pociętym szczypiorkiem, solą oraz pieprzem i mieszamy.
Formujemy pulpeciki, lekko je przygniatamy i obtaczamy w mące. Smażymy na patelni na rozgrzanym oleju.