Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ziemniaczki gotowane na parze. Swietnie smakuja z dodatkiem curry. Podane z drobiem i smaczna surowka, pociesza oko i podniebienie kazdego. Smacznego!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2480
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2480
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Przygotowane ziemniaczki wrzucamy do naczynia lub garnka do gotowania na parze.
W malym garnuszku podgrzewamy mleko z curry i vegeta
Ugotowane ziemniaki przekladamy do miski, zalewamy mlekiem i ubijamy lub miksujemy recznym mikserem tak dlugo dopoki ziemniaczki nie beda puszyste.