Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa, szybka w przygotowaniu i zasmakuje każdemu
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14045
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1617
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15928
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6425
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14045
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1617
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15928
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6425
Składniki
Karkówke nasolić, popieprzyć najlepiej dzień wczesniej
Obsmażyć z obu stron na rumiano. Patelnię zalać wodą.
Każdy plaster posmarować ketchupem i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Cebulę pokrojoną w ósemki wrzucić na wierzch. Zalać tym co mamy na patelni. Wsawić do piekarnika o temp.180 stopni.
Piec do miękkości. Podawać z ziemniakami, surówką , ryżem lub warzywami z wody.
Smacznego