Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa, szybka w przygotowaniu i zasmakuje każdemu
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7581
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2644
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7581
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2644
Składniki
Karkówke nasolić, popieprzyć najlepiej dzień wczesniej
Obsmażyć z obu stron na rumiano. Patelnię zalać wodą.
Każdy plaster posmarować ketchupem i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Cebulę pokrojoną w ósemki wrzucić na wierzch. Zalać tym co mamy na patelni. Wsawić do piekarnika o temp.180 stopni.
Piec do miękkości. Podawać z ziemniakami, surówką , ryżem lub warzywami z wody.
Smacznego