Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa, szybka w przygotowaniu i zasmakuje każdemu
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 235
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4544
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12300
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6983
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 235
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4544
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12300
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6983
Składniki
Karkówke nasolić, popieprzyć najlepiej dzień wczesniej
Obsmażyć z obu stron na rumiano. Patelnię zalać wodą.
Każdy plaster posmarować ketchupem i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Cebulę pokrojoną w ósemki wrzucić na wierzch. Zalać tym co mamy na patelni. Wsawić do piekarnika o temp.180 stopni.
Piec do miękkości. Podawać z ziemniakami, surówką , ryżem lub warzywami z wody.
Smacznego