Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe w przygotowaniu i pyszne na gorąco jak i na zimno.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Fileta kroimy w mniejszą kostkę , do osobnej miski wsypujemy mąkę, majonez, i jajka mieszamy do uzyskania gładkiej konsystencji, następnie wrzucamy fileta i mieszamy.
Możemy dodac któryś ze swoich ulubionych składnikow takich jak np. starty żółty ser.
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy jak racuchy mogą być kształtem bardziej zbliżone do placuszków. Po zdjęciu z patelni kładziemy na ręcznik papierowy żeby nie były tłuste i smacznego:)
Najlepiej smakują z ryżem lub z frytkami.