Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe w przygotowaniu i pyszne na gorąco jak i na zimno.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 86
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 86
Składniki
Fileta kroimy w mniejszą kostkę , do osobnej miski wsypujemy mąkę, majonez, i jajka mieszamy do uzyskania gładkiej konsystencji, następnie wrzucamy fileta i mieszamy.
Możemy dodac któryś ze swoich ulubionych składnikow takich jak np. starty żółty ser.
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy jak racuchy mogą być kształtem bardziej zbliżone do placuszków. Po zdjęciu z patelni kładziemy na ręcznik papierowy żeby nie były tłuste i smacznego:)
Najlepiej smakują z ryżem lub z frytkami.