Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe w przygotowaniu i pyszne na gorąco jak i na zimno.
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 45
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 167
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2843
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 45
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 167
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2843
Składniki
Fileta kroimy w mniejszą kostkę , do osobnej miski wsypujemy mąkę, majonez, i jajka mieszamy do uzyskania gładkiej konsystencji, następnie wrzucamy fileta i mieszamy.
Możemy dodac któryś ze swoich ulubionych składnikow takich jak np. starty żółty ser.
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy jak racuchy mogą być kształtem bardziej zbliżone do placuszków. Po zdjęciu z patelni kładziemy na ręcznik papierowy żeby nie były tłuste i smacznego:)
Najlepiej smakują z ryżem lub z frytkami.