Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rolada z łososiem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Składniki
Szpinak sparz wrzątkiem i zlej zimną wodą. Następnie zmiksuj, dodaj śmietanę, pieprz, żółtka, parmezan oraz mąkę. Mieszankę podgrzej, aż zgęstnieje. Odstaw do ostygnięcia i wrzuć ubite białka. Ciasto rozsmaruj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wstaw do nagrzanego piekarnika.
Piecz 10 minut w temperaturze 180 °C. Ciasto schłodź i przełóż na folię spożywczą. Delikatnie oderwij papier, na którym się piekło. Posmaruj serem twarogowym, ułóż plasterki łososia i zwiń. Roladę owiń folią aluminiową i wstaw do lodówki. Przed podaniem pokrój w centymetrowe plastry.Źródło: Na żywo