Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i efektowne danie zarówno na codzienny obiad jak i gościnną biesiadę;)
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 253
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 253
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Składniki
Namoczyć kajzerkę,odcisnąć,dodać jajko,mięso mielone,wyrobić.Oczywiście nie zapomnieć o przyprawach tj.soli i pieprzu;)
Plastry szynki nadziewać mięsem tzn.zwijać z nich roladki i układać w naczyniu żaroodpornym.Na każdej roladce położyć kawałek żółtego sera
Ze śmietanki,wody ok pól szklanki,przecieru pomidorowego zrobić roztwór,przyprawić do smaku i zalać roladki
Zapiekać w piekarniku ok 30-40min.w temp180 stopni.
Można podawać z frytkami,ryżem i surówkami np. z kapusty pekińskiej .Smacznego!