Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i efektowne danie zarówno na codzienny obiad jak i gościnną biesiadę;)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 49
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 140
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4195
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 49
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 140
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4195
Składniki
Namoczyć kajzerkę,odcisnąć,dodać jajko,mięso mielone,wyrobić.Oczywiście nie zapomnieć o przyprawach tj.soli i pieprzu;)
Plastry szynki nadziewać mięsem tzn.zwijać z nich roladki i układać w naczyniu żaroodpornym.Na każdej roladce położyć kawałek żółtego sera
Ze śmietanki,wody ok pól szklanki,przecieru pomidorowego zrobić roztwór,przyprawić do smaku i zalać roladki
Zapiekać w piekarniku ok 30-40min.w temp180 stopni.
Można podawać z frytkami,ryżem i surówkami np. z kapusty pekińskiej .Smacznego!