Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i efektowne danie zarówno na codzienny obiad jak i gościnną biesiadę;)
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19818
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1694
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19818
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1694
Składniki
Namoczyć kajzerkę,odcisnąć,dodać jajko,mięso mielone,wyrobić.Oczywiście nie zapomnieć o przyprawach tj.soli i pieprzu;)
Plastry szynki nadziewać mięsem tzn.zwijać z nich roladki i układać w naczyniu żaroodpornym.Na każdej roladce położyć kawałek żółtego sera
Ze śmietanki,wody ok pól szklanki,przecieru pomidorowego zrobić roztwór,przyprawić do smaku i zalać roladki
Zapiekać w piekarniku ok 30-40min.w temp180 stopni.
Można podawać z frytkami,ryżem i surówkami np. z kapusty pekińskiej .Smacznego!