Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ser feta ze szpinakiem to klasyczne polaczenie smakow,idealne jako nadzienie kazdego rodzaju mies jednak z piersia z kurczaka jest najlepsze.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3771
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3814
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3771
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3814
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Składniki
Piersi z kurczaka rozbijamy delikatnie,solimy.Szpinak gotujemy 5' i ostudzony dzielimy na 4 czesci,kazda z nich ukladamy na piersi z kurczaka i na to ser feta.Zwijamy w roladki,spinamy wykalaczka i dusimy na oleju razem z pokrojona marchewka ,cebula i selerem. W razie potrzeby mozna podlac rosolem.