Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny,tłuściutki i aromatyczny rosół :) Jest żółciutki :)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6966
Polecam.
Odsłon: 116
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5275
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2415
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6966
Polecam.
Odsłon: 116
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5275
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2415
Składniki
To dużego garnka nalewamy wody. Dodajemy mięso z kurczaka i indyka. W czasie gotowania dodajemy obrane i przekrojone na pół marchewkę, pietruszkę i seler. Dodajemy kapustę i kawałek pora. Lubczyk i natkę pietruszki związujemy nitką i wkładamy do garnka. Wrzucamy kostki rosołowe, doprawiamy Vegetą, solą i pieprzem.
Nabitą na widelec cebulkę smażymy na palniku,aż będzie "zwęglona". Następnie dodajemy do garnka. Gotujemy wszystko aż mięso będzie ugotowane. Podajemy oczywiście z makaronem (choć z ziemniakami smakuje również dobrze) z kawałkiem ugotowanej marchewki i przystrajamy listkami natki pietruszki. Smacznego!