Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Składniki
skrzydelka myjemy dokladnie i wrzucamy do zimne jwody. od momentu zagotowania gotujemy jakies 30-40 min na malutkim ogniu nastepnie dodajemy wloszcyzne( mozna dodac kawalek pora-liscia) cebulke podsmazamy na palniku od gazu na czarno;) dodajemy do gotujacych sie skrzydelek z warzywami
gotujemy na malenkim ogniu az miesko i warzywa zmiekna na koncu dodajemy kostki,pieorz sol lub wegete. dodajemy mrozona lub swieza natke pietruszki. zagotowac i smacznego;)