Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2575
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2575
Składniki
Filety umyc osuszyc posolic troszke pieprzu i mielonej papryki.Obrac cebule i por, pokroic w plasterki.Papryke umyc usunąc miązsz pokroic w kostke czosnek obrac i zetrzec solą.Smietane wlac do zaroodpornego naczynia dac gotowe warzywa i dusic ok 5 min.Ryby podzielic na porcje ulozyc na jarzynach i dusic na malym ogniu przez 15 min.Poczym wyjąc ryby i doprawic koncentratem pomidorowym,doprawic wymieszac zagotowac i wlozyc rybe posypac natkom pietruszki.