Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 132
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 748
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 361
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 132
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 748
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 361
Składniki
Filety umyc osuszyc posolic troszke pieprzu i mielonej papryki.Obrac cebule i por, pokroic w plasterki.Papryke umyc usunąc miązsz pokroic w kostke czosnek obrac i zetrzec solą.Smietane wlac do zaroodpornego naczynia dac gotowe warzywa i dusic ok 5 min.Ryby podzielic na porcje ulozyc na jarzynach i dusic na malym ogniu przez 15 min.Poczym wyjąc ryby i doprawic koncentratem pomidorowym,doprawic wymieszac zagotowac i wlozyc rybe posypac natkom pietruszki.