Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe
Wciąż przepyszny ale lżejszy.
Odsłon: 758
Jest to wspaniały, wysoki przekładaniec idealny na każdą okazję. Łatwy do zro...
Odsłon: 118
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 38
Wciąż przepyszny ale lżejszy.
Odsłon: 758
Jest to wspaniały, wysoki przekładaniec idealny na każdą okazję. Łatwy do zro...
Odsłon: 118
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 38
Składniki
Filety umyc osuszyc posolic troszke pieprzu i mielonej papryki.Obrac cebule i por, pokroic w plasterki.Papryke umyc usunąc miązsz pokroic w kostke czosnek obrac i zetrzec solą.Smietane wlac do zaroodpornego naczynia dac gotowe warzywa i dusic ok 5 min.Ryby podzielic na porcje ulozyc na jarzynach i dusic na malym ogniu przez 15 min.Poczym wyjąc ryby i doprawic koncentratem pomidorowym,doprawic wymieszac zagotowac i wlozyc rybe posypac natkom pietruszki.