Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 205
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25125
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 205
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25125
Składniki
Filety umyc osuszyc posolic troszke pieprzu i mielonej papryki.Obrac cebule i por, pokroic w plasterki.Papryke umyc usunąc miązsz pokroic w kostke czosnek obrac i zetrzec solą.Smietane wlac do zaroodpornego naczynia dac gotowe warzywa i dusic ok 5 min.Ryby podzielic na porcje ulozyc na jarzynach i dusic na malym ogniu przez 15 min.Poczym wyjąc ryby i doprawic koncentratem pomidorowym,doprawic wymieszac zagotowac i wlozyc rybe posypac natkom pietruszki.