Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 38
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 536
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3997
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 38
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 536
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3997
Składniki
Na patelnię lejemy łyżkę oliwy z orzeszkiem masła.Pokrojony boczek smażymy do zarumienienia.Dodajemy obrane,i pokrojone w kostkę pomidory. Mieszając od czasu do czasu, pilnujemy,kiedy pomidory przejdą w stan pasty.Kładziemy filety, przykrywamy.Po około 10 minutach podajemy. Z winem typu Riesling, smakuje wybornie. Smacznego.