Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz przyrządzony w parowarze w towarzystwie ziemniaków i cukinii :)
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 39
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 39
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 44
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 65
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19651
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 39
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 39
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 44
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 65
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19651
Składniki
Rybę myjemy, kroimy na mniejsze, w miarę równe kawałki. Przyprawiamy. Ja użyłam przyprawy do ryb firmy Kotanyi :) Ziemniaki obieramy, kroimy na ćwiartki. Lepiej wybrać te podobnej wielkości, żeby się równo ugotowały. Doprawiamy odrobiną soli i majeranku do smaku. Cukinię myjemy, odcinamy końce i kroimy w 2cm plastry, przyprawiamy solą, pieprzem i bazylią
Każdy składnik wkładamy do osobnego 'koszyczka' u mnie są akurat 3. W dolny rybę, po 20 minutach w środkowy ziemniaki i po 20 minutach w górny cukinię. Ryba na ok. godzinkę, żeby porządnie się 'uparowała' Smacznego :)