Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz przyrządzony w parowarze w towarzystwie ziemniaków i cukinii :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5623
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27491
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5623
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27491
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Składniki
Rybę myjemy, kroimy na mniejsze, w miarę równe kawałki. Przyprawiamy. Ja użyłam przyprawy do ryb firmy Kotanyi :) Ziemniaki obieramy, kroimy na ćwiartki. Lepiej wybrać te podobnej wielkości, żeby się równo ugotowały. Doprawiamy odrobiną soli i majeranku do smaku. Cukinię myjemy, odcinamy końce i kroimy w 2cm plastry, przyprawiamy solą, pieprzem i bazylią
Każdy składnik wkładamy do osobnego 'koszyczka' u mnie są akurat 3. W dolny rybę, po 20 minutach w środkowy ziemniaki i po 20 minutach w górny cukinię. Ryba na ok. godzinkę, żeby porządnie się 'uparowała' Smacznego :)