Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie z pewnością przypadnie do gustu Twojej rodzinie i znajomym. Spróbuj!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 237
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 237
Składniki
Bierzemy ryby (1 szt.). Pociąć na małe kawałki. Następnie posiekamy jedną cebulę. Następnie bierzemy patelnię i dodajemy do niej kawałki masła.
Delikatnie rozsmaruj cebulę na patelni, z kawałkami ryby. Sól. Dodaj rozmaryn i pieprz. Przykryj pokrywką i podpal. Gotuj przez 30 minut. Danie gotowe. Smacznego.