Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie z pewnością przypadnie do gustu Twojej rodzinie i znajomym. Spróbuj!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 217
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 38
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17471
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 217
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 38
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17471
Składniki
Bierzemy ryby (1 szt.). Pociąć na małe kawałki. Następnie posiekamy jedną cebulę. Następnie bierzemy patelnię i dodajemy do niej kawałki masła.
Delikatnie rozsmaruj cebulę na patelni, z kawałkami ryby. Sól. Dodaj rozmaryn i pieprz. Przykryj pokrywką i podpal. Gotuj przez 30 minut. Danie gotowe. Smacznego.