Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie z pewnością przypadnie do gustu Twojej rodzinie i znajomym. Spróbuj!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 926
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 530
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 926
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 530
Składniki
Bierzemy ryby (1 szt.). Pociąć na małe kawałki. Następnie posiekamy jedną cebulę. Następnie bierzemy patelnię i dodajemy do niej kawałki masła.
Delikatnie rozsmaruj cebulę na patelni, z kawałkami ryby. Sól. Dodaj rozmaryn i pieprz. Przykryj pokrywką i podpal. Gotuj przez 30 minut. Danie gotowe. Smacznego.