Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie z pewnością przypadnie do gustu Twojej rodzinie i znajomym. Spróbuj!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3099
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3099
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Bierzemy ryby (1 szt.). Pociąć na małe kawałki. Następnie posiekamy jedną cebulę. Następnie bierzemy patelnię i dodajemy do niej kawałki masła.
Delikatnie rozsmaruj cebulę na patelni, z kawałkami ryby. Sól. Dodaj rozmaryn i pieprz. Przykryj pokrywką i podpal. Gotuj przez 30 minut. Danie gotowe. Smacznego.