Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe i szybkie w przyrzadzeniu
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 635
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2810
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 925
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1677
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14549
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 635
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2810
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 925
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1677
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14549
Składniki
JAJKA ROZTRZEPAC RAZEM Z WEGETA.RYBE OBTACZAC W JAJKU I BULCE TARTEJ I SMAZYC NA GORACYM TLUSZCZU.ZALEWA-3SZKLANKI WODY,SZKLANKA OCTU,CUKIER ,OBRANA I POKROJONA CEBULA W KRAZKI,ZIELE ANGIELSKIE I LISCIE LAUROWE ZAGOTOWAC -GOTOWAC 10-15MIN.GDY RYBA I ZALEWA OSTYGNIE ,TO RYBE WLOZYC DO ZALEWY I ODSTAWIC DO LODOWKI CONAJMNIEJ NA 24GODZ.PYSZNA POLECAM.FILETY PANGI PRZEKROIC PRZED SMAZENIEM NA DWA LUB 3 KAWALKI,WEDLUG UZNANIA