Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe i szybkie w przyrzadzeniu
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7790
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2946
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7790
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2946
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Składniki
JAJKA ROZTRZEPAC RAZEM Z WEGETA.RYBE OBTACZAC W JAJKU I BULCE TARTEJ I SMAZYC NA GORACYM TLUSZCZU.ZALEWA-3SZKLANKI WODY,SZKLANKA OCTU,CUKIER ,OBRANA I POKROJONA CEBULA W KRAZKI,ZIELE ANGIELSKIE I LISCIE LAUROWE ZAGOTOWAC -GOTOWAC 10-15MIN.GDY RYBA I ZALEWA OSTYGNIE ,TO RYBE WLOZYC DO ZALEWY I ODSTAWIC DO LODOWKI CONAJMNIEJ NA 24GODZ.PYSZNA POLECAM.FILETY PANGI PRZEKROIC PRZED SMAZENIEM NA DWA LUB 3 KAWALKI,WEDLUG UZNANIA