Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe i szybkie w przyrzadzeniu
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Składniki
JAJKA ROZTRZEPAC RAZEM Z WEGETA.RYBE OBTACZAC W JAJKU I BULCE TARTEJ I SMAZYC NA GORACYM TLUSZCZU.ZALEWA-3SZKLANKI WODY,SZKLANKA OCTU,CUKIER ,OBRANA I POKROJONA CEBULA W KRAZKI,ZIELE ANGIELSKIE I LISCIE LAUROWE ZAGOTOWAC -GOTOWAC 10-15MIN.GDY RYBA I ZALEWA OSTYGNIE ,TO RYBE WLOZYC DO ZALEWY I ODSTAWIC DO LODOWKI CONAJMNIEJ NA 24GODZ.PYSZNA POLECAM.FILETY PANGI PRZEKROIC PRZED SMAZENIEM NA DWA LUB 3 KAWALKI,WEDLUG UZNANIA