Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba owinięta boczkiem i serem"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413906
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2198
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413906
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2198
Składniki
Rybę pokrój, przypraw, owiń boczkiem. Smaż z każdej strony. Na rozgrzanym oleju zeszklij pokrojoną cebulę, dodaj szpinak, gałkę muszkatołową.
W naczyniu żaroodpornym ułóż warzywa, na nich rybę, obok pomidory. Zapiekaj w temp. 190°C przez 30 minut. Pod koniec pieczenia połóż na rybie ser.
CZAS: około 50 minutŹródło: Dobry Tydzień