Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba owinięta boczkiem i serem"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9867
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2497
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1641
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 603
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3771
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9867
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2497
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1641
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 603
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3771
Składniki
Rybę pokrój, przypraw, owiń boczkiem. Smaż z każdej strony. Na rozgrzanym oleju zeszklij pokrojoną cebulę, dodaj szpinak, gałkę muszkatołową.
W naczyniu żaroodpornym ułóż warzywa, na nich rybę, obok pomidory. Zapiekaj w temp. 190°C przez 30 minut. Pod koniec pieczenia połóż na rybie ser.
CZAS: około 50 minutŹródło: Dobry Tydzień