Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 17
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7132
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154872
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1052
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 485
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 17
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7132
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154872
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1052
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 485
Składniki
Cebulę oraz pora pokrój w piórka, resztę warzyw zetrzyj na tarce.
Zeszklij całość na oleju, dolej wodę, dodaj przyprawy i duś ok. 20 minut. Pod koniec dołóż koncentrat, cukier oraz sok z połowy cytryny.
Filety umyj, pokrój na mniejsze części, skrop sokiem z cytryny, oprósz solą i pieprzem. Opanieruj w mące i usmaż na oleju.
Ułóż warstwami, zaczynając od warzyw. Pokryj je częścią ryb i nakładaj naprzemiennie.Źródło: Telemax