Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Cebulę oraz pora pokrój w piórka, resztę warzyw zetrzyj na tarce.
Zeszklij całość na oleju, dolej wodę, dodaj przyprawy i duś ok. 20 minut. Pod koniec dołóż koncentrat, cukier oraz sok z połowy cytryny.
Filety umyj, pokrój na mniejsze części, skrop sokiem z cytryny, oprósz solą i pieprzem. Opanieruj w mące i usmaż na oleju.
Ułóż warstwami, zaczynając od warzyw. Pokryj je częścią ryb i nakładaj naprzemiennie.Źródło: Telemax