Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98894
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1948
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5792
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5790
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98894
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1948
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5792
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5790
Składniki
Cebulę oraz pora pokrój w piórka, resztę warzyw zetrzyj na tarce.
Zeszklij całość na oleju, dolej wodę, dodaj przyprawy i duś ok. 20 minut. Pod koniec dołóż koncentrat, cukier oraz sok z połowy cytryny.
Filety umyj, pokrój na mniejsze części, skrop sokiem z cytryny, oprósz solą i pieprzem. Opanieruj w mące i usmaż na oleju.
Ułóż warstwami, zaczynając od warzyw. Pokryj je częścią ryb i nakładaj naprzemiennie.Źródło: Telemax