Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie łatwe smaczne i pożywne...
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 493
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1326
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 493
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1326
Składniki
Filety rybne pokroić w mniejsze części.posolić i popieprzyć. Piwo wymieszać z mąką tak aby powstało gęste ciasto ,,naleśnikowe,,. Zamaczać rybkę w cieście i wrzucać na dobrze rozgrzany głęboki olej. Smażyć na złocisty kolor.Można podawać z ryżem i sosem pomidorowym.SMACZNEGO