Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba w hamburgerze"
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 157
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1990
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 502
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 157
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1990
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 502
Składniki
Rybę umyj, pokrój w cząstki. Włóż do parowaru na 7 minut lub ułóż na sitku nad gotującą się wodą na 10 minut. Pomidora i ogórka pokrój w plastry. Musztardę zmieszaj z ketchupem, majonez ze śmietaną, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, przypraw solą i pieprzem. Bułki przekrój na pół, podgrzej na parze przez 1 minutę.
Na jednej połówce bułki układaj umytą sałatę, smaruj sosem musztardowym. Następnie ułóż rybę, pomidor i ogórek i polej to sosem majonezowym. Przykryj drugą częścią bułki.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień