Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba w hamburgerze"
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3910
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19853
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2987
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4153
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3910
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19853
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2987
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4153
Składniki
Rybę umyj, pokrój w cząstki. Włóż do parowaru na 7 minut lub ułóż na sitku nad gotującą się wodą na 10 minut. Pomidora i ogórka pokrój w plastry. Musztardę zmieszaj z ketchupem, majonez ze śmietaną, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, przypraw solą i pieprzem. Bułki przekrój na pół, podgrzej na parze przez 1 minutę.
Na jednej połówce bułki układaj umytą sałatę, smaruj sosem musztardowym. Następnie ułóż rybę, pomidor i ogórek i polej to sosem majonezowym. Przykryj drugą częścią bułki.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień