Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba w hamburgerze"
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32224
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9689
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2177
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4175
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 908
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32224
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9689
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2177
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4175
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 908
Składniki
Rybę umyj, pokrój w cząstki. Włóż do parowaru na 7 minut lub ułóż na sitku nad gotującą się wodą na 10 minut. Pomidora i ogórka pokrój w plastry. Musztardę zmieszaj z ketchupem, majonez ze śmietaną, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, przypraw solą i pieprzem. Bułki przekrój na pół, podgrzej na parze przez 1 minutę.
Na jednej połówce bułki układaj umytą sałatę, smaruj sosem musztardowym. Następnie ułóż rybę, pomidor i ogórek i polej to sosem majonezowym. Przykryj drugą częścią bułki.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień