Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba w hamburgerze"
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27568
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 2626
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4355
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 517
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27568
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 2626
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4355
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 517
Składniki
Rybę umyj, pokrój w cząstki. Włóż do parowaru na 7 minut lub ułóż na sitku nad gotującą się wodą na 10 minut. Pomidora i ogórka pokrój w plastry. Musztardę zmieszaj z ketchupem, majonez ze śmietaną, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, przypraw solą i pieprzem. Bułki przekrój na pół, podgrzej na parze przez 1 minutę.
Na jednej połówce bułki układaj umytą sałatę, smaruj sosem musztardowym. Następnie ułóż rybę, pomidor i ogórek i polej to sosem majonezowym. Przykryj drugą częścią bułki.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień