Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba w hamburgerze"
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Rybę umyj, pokrój w cząstki. Włóż do parowaru na 7 minut lub ułóż na sitku nad gotującą się wodą na 10 minut. Pomidora i ogórka pokrój w plastry. Musztardę zmieszaj z ketchupem, majonez ze śmietaną, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, przypraw solą i pieprzem. Bułki przekrój na pół, podgrzej na parze przez 1 minutę.
Na jednej połówce bułki układaj umytą sałatę, smaruj sosem musztardowym. Następnie ułóż rybę, pomidor i ogórek i polej to sosem majonezowym. Przykryj drugą częścią bułki.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień