Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5394
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1751
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5291
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1801
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5394
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1751
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5291
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1801
Składniki
Przepis Sposób przyrządzania: po odmrożeniu, podzieloną na średnie porcje rybę namaczamy na ok. 3 godz. w zimnym mleku. W tym czasie przygotowujemy sos. Rozmrożone warzywa wrzucamy do żaroodpornego naczynia na rozgrzany olej (może byc Kujawski). Dusimy ok. 30 min. Następnie dodajemy posiekaną cebulę i dusimy wszystko, aż cebula osiągnie złoty kolor. Dodajemy puszkę pomidorów (rozgniatając większe kawałki). Następnie panierujemy rybę w mące i bułce tartej i smażymy ją na lekkim ogniu i potem didajemy do warzyw. Danie możemy podawać na gorąca, chłodno bądź na zimno. Świetnie smakuje na wielkanocnym stole.