Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 119
Dodano: 27.05.2010
Odsłon: 21717
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Usmażyc filety rybne otoczone w mące i ułożyc w naczyniu żaroodpornym
Pieczarki obrac,pokroic i podsmażyc z cebulką
Wyłożyc je równomiernie na rybę.
ser żółty starty wymieszac ze śmietaną,wylac to na pieczarki.Zapiekac w 200 stopniac C przez 20 minut
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

joannalewa 18 marca 2014Zgłoś do usunięcia
dzięki5 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 17 marca 2014Zgłoś do usunięcia
duży kciuk za przepis!5 Kto głosował? | Odpowiedz

tota 27 maja 2010Zgłoś do usunięcia
musze kiedys sprobowac5 Kto głosował? | Odpowiedz

Manuela73 27 maja 2010Zgłoś do usunięcia
bardzo fajny przepis, dobry sposób na przemycenie ryby, do ulubionych i do zrobienia:)5 Kto głosował? | Odpowiedz